Hoppa till innehåll

Till skogs

4 mars, 2012

Det var så strålande väder idag, att jag inte tyckte vi kunde sitta bara inne, fast vi var lite krassliga (ja, jag vet, likadana bilder som alla postar på fejjan eller i sina bloggar, men man kan ju inte låta bli! :)). Mika snörvlar, men ungarna har fått i sig lite mat idag och William mår fortfarande finfint. Sålunda packade vi ihop våra pinaler ett tag och drog ut mot kusten för ett kort strövtåg i Runsala. Jag glömde mina solglasögonen, det var en miss. Och så blev det väldigt halt med gummistövlar, även om det var ett bra val idag. Det är kanske nån som känner igen området där vi har varit? 🙂

Vi gick inte så långt, William hade ”så trötta ben” och blev arg på pappa. Det blir så, när man dessutom hunnit med en massa andra tröttande spring på dagen. Vi fick ju komma ut i alla fall, jee!

Dagens William:

Mamma, vet du, en gång när jag stickade vid fammos blev mitt garn alldeles långt! Det for ända till taket och fastnade inte på den andra stickan. (fniss fniss!)

Han är störtskön, min stora gosse! 😀

Jag är så glad att du finns, sa jag och kramade hans hand. För oavsett våra utbrott åt alla håll, är han och kommer han alltid att vara den som vann mitt hjärta först.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 5 mars, 2012 12:15

  Jag har inte sluppit in på din blogg på flera, flera dar 😦
  Vet inte om det varit mitt fel, men det har har bara sagt att servern inte kan nås.
  Men nu hann jag läsa ikapp lite 🙂

  Här slåss vi för fullt om leksakerna också. Och bits för att vinna.
  Men det går ju om det stadiet också

  Kram till er!

  • 5 mars, 2012 12:21

   Nej, jag tror inte det är ditt fel, utan servern. De håller på och ändrar en massa, de har uppdaterat hela WordPress och haft en massa spamproblem, stängt av alla länder utom Sverige, Finland och Åland, så jag har vänner utomlands fom fortfarande inte kommer in, förrän de är klara med sitt nya spamprogram. Det har det även drabbat de som sitter i Finland.

   Kram tillbaka, det är så det är! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: