Hoppa till innehåll

Vårvärmen

27 februari, 2012

Jo, det är nollgradigt ute och ungarna nedanför bygger snöslott. Därför hade jag svårt att tro att det kunde bli såhär varmt på balkongen, redan! Jag var tvungen att hämta en termometer. Mycket riktigt, nästan 18 grader när solen gassar på glasen. Härliga solen, underbara väder!

Twinsen har ju knappast något minne av det här balkonglivet från ifjol, men det har jag. Ännu är det ganska dragigt, men en liten stund kunde vi i alla fall vara där och testa underlaget. När man vande sig med ljuset, var det spännande med mjuka, gröna mattor, kalla dörrlister och strålande solsken.

Idag är det för övrigt en tvätt- och kokdag. Vi kokar massor av mat. De duktiga ungarna kryper runt i köket, medan jag skär, förbereder, kokar och grejar. Fast ibland står man och skär grönsaker med ena handen och håller foten på en låda som de inte får dra ut (för alla lådor har inte stoppspärrar än). 🙂

Dagens ljuvligaste: Att hänga ut ett lakan och sen konstatera att det doftar somrigt att ta in det! 😀 Våren kommer, ja den kommer, hurra!

(jag låter som en yrvaken, knasig humla som surrar om våren och istappar och takdropp hela tiden, jag vet, men det är så härligt! Visserligen har det utlovats lite storm till imorron, men det är då det! Låt det storma, det är bra med omväxling. :D)
Annons
One Comment leave one →
  1. fammo permalink
    28 februari, 2012 07:51

    Att äntligen kunna hänga lakan ute! Det är faktiskt helt underbart och jag vet få saker som mera ”smakar” vår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: