Hoppa till innehåll

Stängda kommentarer

23 februari, 2012

Jag ville bara tydliggöra en sak. Under vissa av mina äldre inlägg (en vecka bakåt och äldre) står det att kommenteringen är avstängd. Jag har ingen aning om varför. Det är inte jag som stängt av dem! Bloggen.fi har ju varit segt och jag gissar att de har problem med spam. I infobloggen skrev de att bloggen.fi har fler anrop än deras server klarar av, men att det jobbas på.

Nu vet ni det. Om ni vill kommentera på nåt äldre inlägg än det översta eller det som syns på startsidan, går det alltid bra! Jag får mail från alla inlägg, så jag ser alla kommentarer och kan svara.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 24 februari, 2012 07:10

  Hej!
  Under Inställningar-Diskussion-Övriga inställningar för diskussion kan du själv välja om funktionen skall vara på eller inte. Du kan också bestämma efter hur många dagar den automatiskt kopplas på. Alltså, mycket enkelt att ställa in enligt eget önskemål.

  Det är möjligt att spamproblematiken också inverkar på bloggens funktion och gör den trög för tillfället. Men min gissning är att portalen Papper.fi ligger på samma server och är den som inverkar mest. Hur som helst, nog väntar vi på ny server!

  • 24 februari, 2012 07:30

   Jo, jag vet att man kan stänga av och på där, men jag visste inte ens om att de hade tagits bort. Fick en ursäkt från HSS Media, de hade stängt av vissa inlägg tillfälligt och glömt att tala om det för mig. Det gjorde inget, jag förstår att vissa drar mer spam än andra, men jag hade gärna velat veta om det och vilka inlägg det rörde, för det var många.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: