Hoppa till innehåll

Tvillingliv, del 59

22 februari, 2012

Ibland blir det mer tydligt än andra gånger, det jag läste på en larvig bild via Facebook:

Twins are ONEs that come in TWOs. ^_^

För exakt så är det. Båda äter och sover nästan samtidigt, de vill ha ungefär samma saker, men de är ändå individer. Vissa gånger märks det mer tydligt än andra gånger. Den ena börjar med en ny stavelse och den andra härmas. Den andra gillar knappar eller burkar, när den andra gillar nallar och bilar mer.

Idag drog jag ut med vagnen i snöslasket – och blev helt slut! Jag tyckte inte jag borde ha blivit sådär mörbultad av att gå 25 minuter, men tydligen. Det är inte helt platt här i landskapet och snön var seg. Men hem kom vi och ungarna sov lite till, så att jag hann städa på datorbordet och plocka undan papper, som annars skulle vilja undersökas av fyra små, mjuka händer.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: