Hoppa till innehåll

Lägre

21 februari, 2012

Den här dagen är evighetslång. Precis som hos Malin, är det lite lågt på energifronten idag. Isaac har fått för sig att han ska bita mig i benet eller foten när han inte får som han vill, eller när han vill ha uppmärksamhet (eller för att han inte når högre? :)). Nu är alla tre ungar ute med pappsen och jag borde piska mattor och dammsuga under tiden, men det känns väldigt olockande. Och jädrans, det är fel dag igen, man får inte damma mattor från städbalkongen på tisdagskvällar. Milja är fortfarande livrädd för både bordsdammsugaren och den vanliga.

Nu har både Isaac och Milja börjat dra sig upp och stå överallt, gräva i papperskorgar och lådor så fort jag inte är på plats. Och sticka åt varsitt håll. Och banka på batterier, så det hörs i hela huset. Såna där gånger saknar man att bo i hus, så man skulle få ha hur mycket ljud man vill och behöva tänka på varje dunk i trägolvet som ungarna gör.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 21 februari, 2012 06:19

  Välkommen till bit-världen!
  Här biter de både varandra (då de är osams, eller extra kärleksfulla) och mig (då de vill vara gulliga och liksom går för långt)
  Hoppas att det inte håller i sig så länge, verken för dig eller mig!

  • 21 februari, 2012 09:16

   Hmm, inte så skoj. Fast jag vet ju att det förekommer lika frekvent bland andra barn också. Men det är inte så bra med syskon eller twins. Vissa säger att det är en dominansgrej. Eller så gör de så, för att de inte kan prata eller annars visa vad de tycker.

 2. 22 februari, 2012 11:37

  Härligt med tulpaner!
  Ja, det lutar mest åt en Shetland. Den har jag i huvudet 🙂
  Jag håller med dig i ditt förra inlägg. ”Ät vad du vill, och låt mig äta vad jag vill!”
  Och nej! Friska barn behöver verkligen inga dieter.
  Ha det gott!

  • 22 februari, 2012 02:25

   Ett populärt mönster, har jag förstått. Och efter att ha stickat en härva, förstår jag! Nu har jag fått påfyllning, så jag kan fortsätta. Lycka till mer projektet!

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: