Hoppa till innehåll

Dagens bildskörd

20 februari, 2012

Dagens istapp:

Humlegårdsgatan. Bara en av tusen. Varför ska det behöva då nån varje år, för att nån ska ta ansvar? Och ändå saknas varningsskyltar på många ställen. Förresten, jag kom att tänka på ”Varning för ras”-skyltarna i Sverige, som i mina öron kan betyda fler saker.

Dagens (lite lustiga) närbild:

Dagens härliga barn:

Milja river Williams klinkers- och kakelläggning. Det var inte sådär jättepoppis, men jag har sagt och fortsätter säga att så länge twinsen är i rymmet måste de få vara med och leka. Och så länge William vägrar leka själv i sitt rum, får han leva med det. Och det gör han med bravur.

Dagens kramkalas:

Dagens William:

Jag sjunger Mors lilla Olle för W vid läggdags. Den slutar med att morsan häver upp ett skri och leken är förbi, varpå Olle frågar varför hon skrämde undan hans vän. William sa:

Hon gick nog över ett tågräls.
– Aj ja…. tror du det? Blev hon rädd för det?
– Jååå…

— Lite senare —
– Mamma, jag har sett en haj med ett huvud som är HUNDRA meter långt!
– Oj, DET var långt.
– Joo, högre än vårt hus!
– Det var kanske ända till molnen?
– Ja, då är det HUNDRATIE meter.

Han är så cool, den store brodern. Och han kramar och pussar sina tvillingsyskon. Ibland busar han så mycket att jag glömmer att tala om hur mycket han faktiskt tycker om dem och gullar med dem. Dumma mamma! 😀

Dagens lyxkaffe:

Från gamla Sumpan, Sundbyberg! Där jobbade jag i två år som väktare och kände den där brända kaffearomen i nästan var och varannan dag. Det här är inte det billigaste, så tyvärr kan man inte köpa det varje gång – MEN, det är klimatkompenserat och rättvisemärkt! Mera sånt! (och riktigt gott)

Dagens lurvhuvuden:

Ja, jag vet, jag måste verkligen klippa Mikas hår snart, men nu har det ju faktiskt växt ut lite. 😀 Och Isaacs hår ser rödare ut än i verkligheten, när jag använder blixt.

Dagens glädje:

Jag har triss i killar! Hurra! Och en tjej! Jag undrar fortfarande hur det gick till. För nåt år sedan var vi två singlar med dubbla inkomster, DINKs och nu har vi tre barn med en och en halv inkomst. Jag vill aldrig nånsin byta tillbaks!

Annons
One Comment leave one →
  1. 21 februari, 2012 04:50

    Nä har man en gång fått de där barnen så kan man inte fatta vad man gjorde innan, och hur i helskotta man ens hittade nån mening med att finnas till 🙂
    Härligt foto på dina killar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: