Hoppa till innehåll

En solig februaritorsdag

16 februari, 2012

Man får säga vad man vill om kalla januari eller blekgråa februari, men det är en fin vinter vi har! 😀

Molntäcket sprack upp på eftermiddagen och solen lyste på oss. Jag stuvade bebblor, pulka och vagn, plus mig själv i den trånga hissen och baxade ut oss. Jag kom att tänka på studietiden i Borgå. Jag ville absolut åka snowboard i backen, som ligger alldeles intill stan, så jag tillverkade en slags bärställning av en sportbag, satte på mig mina snowboardskor, tog snowboarden på ryggen och cyklade till backen på kvällarna. Det var lite bökigt (vet alla som varit i Borgå, det är ganska backigt) men det funkade! Allt går om man vill.

Egentligen kunde jag ta den där bredare pulkan, men den har ingen ryggstöd. Så båda satt på den lilla, det funkade hur bra som helst! Sen bytte jag om, så att de fick sitta mot ryggstödet växelvis. En del människor stannade och tittade efter oss, vände sig om och log.

Ungarna var så glada, speciellt Milja. Hon satt och pratade långa ramsor med sig själv (eller sin bror): Ditta, ditta, ditt! Titta.

Nämen hej, är du också här?

Och japp, de sov längre inatt! Allt blir hundra gånger lättare, de är själva mycket gladare. Vem skulle inte vara det, när man får sova?

Det börjar förresten bli trångt vid datorn, det är ganska tungt med två i famnen. Så jag får passa på att blogga lite när de sover. Observera gäddhä.. armmusklerna! ^_^

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 16 februari, 2012 08:31

    Vad gulliga de är 🙂 Nästan så man blir babysjuk, ne jag skoja bara om sjukheiten!

    • 16 februari, 2012 08:34

      Det är många som är lite babysjuka, utan att på allvar fundera på en till. Eller? Speciellt dagar då allt är bra och man tycker man klarar av ett helt dagis. Lätt att säga när man får sova och göra roliga saker. jag tänker ju själv så, fast nu är det stopp i fabriken, haha! Men så är det, det där är nog nåt kvinnoproblem! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: