Hoppa till innehåll

Dagens fem

13 februari, 2012

Dagens närbild:

Jag fick en fråga på Facebook om det var min egen bild. Jo, det är det. Den där stämpeln har jag hittat på, som en japanifiering av mitt namn. Nu vet ni det. ^^

Dagens urmysiga tvillingar:

Dagens sovande skatter:

Dagens prutthurtiga:

Jag diskar, skär grönsaker, fixar allt klart för kokning till lunch, byter tre bajsblöjor, ungarna kryper under bordet, längst in förstås och fastnar, men de leker ganska förnöjt när jag måndagsröjer i köket – allt innan klockan nio på morgonen. Och så hann vi med två frukostar; en vällingfrulle och en grötdito.

Dagens tanke:

Hur kan jag/vi ha tvillingar? Jag har tänkt det förut och är fortfarande lika förbryllad, när jag ser de två sovande skatterna i vagnen. Twins, det är sånt som händer andra, inte mig. Ofta frågar man sig varför eller hur, när det händer något dåligt. Det här är ett positivare motläge. Jag känner mig utvald och välsignad.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. Mammamiettinen permalink
    14 februari, 2012 08:08

    Jättefin isbild!!!
    Och visst är barn söta när de sover! Ja, annars också, men man hinner liksom se dem bättre när de sover. De ser så nöjda och fridfulla ut då! Visst är dina tvillingar en gåva – eller två!

  2. 15 februari, 2012 10:51

    Precis sådär tänker jag också, man ”ser” dem bättre när de sover och hinner reflektera över saker och ting. ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: