Hoppa till innehåll

Musik, musik och tåg

11 februari, 2012

Det har varit väldigt mycket sång och tonbildning idag! Övning en stor del av dagen med kören. Mycket givande, mycket nödvändigt. Intressant med massor av teori och info runt sångteknik och annat skojsigt. Va bra vi låter!

Resten av kvällen har jag antagligen varit lite för trött för mitt eget bästa, eftersom jag inte blir av med de här ticsen. Blä för det, men tummen upp för superduktiga fammo&faffa som har twinsen över natten, så vi slipper springa upp den här natten, vakna klockan 04.45 av två vakna barn som yr runt i sängen (men som somnade om till halv sju sen, sovmorgon för dem). Nya krafter imorron! 😀

Det var en mycket lycklig William som för en gångs skull får sova i stora sängen igen och det var en glad mamma som kunde krypa ner där och läsa för honom – där det finns plats! Och där det är mysigt. Dessutom hann pappsen och han med en rolig skattjakt och jag hann göra en nästan episk tågbana, med sex spår på bangården, som han ville ha. Och nästan alla satt ihop!

Sen blev det lite Melodifestivaldeltävling, mera musik med andra ord. Men urk, vem orkar med de där eländiga röstningarna fram och tillbaka – i en DELtävling. Dagens låt, mest i min smak: Shout it out. Dagens låt, minst i min smak: Di Leva.

(Casper, här kommer en ”ritning” åt dig! Kram på dig, saknar dig!)

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. päronet permalink
  11 februari, 2012 08:52

  Imponerande tågbana! 😀

 2. Lena permalink
  11 februari, 2012 09:36

  Hej kära syster! Tack för sockorna och Casper hälsar så mycket! Han gillar era tågbanor! Saknar dig också! Kram från oss! Hälsn, Lena och Casper

 3. 11 februari, 2012 11:15

  fin blogg:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: