Hoppa till innehåll

Fredagsnöje

10 februari, 2012

Tvättmaskinen verkar vara en outgrundlig källa till glädje! Speciellt när man är på olika sidor om glaset. Nåja, det är tur att ingen av dem är i själva maskinen, fast Milja skulle gärna smaka på den där gummilisten runt tvättrumman, men det tycker inte jag är speciellt fräscht!

Och den lilla tjejen, hon vill bara stå och stå! Det är lite ”mahtava meno, tiukka etukeno” över hela. Eller på svenska, ungefär: Åh va det går, men lite åt sidan det förslår. 😛

Vi har bytt in en massa gamla spel idag. Inte lika många som den gången vi fick en sprillans ny Xbox 360, men i alla fall ett begagnat spel. Och jag har testat PSVita (alltså en PlayStation, en handkonsol) och fick ett snyggt nyckelband. Det kan låta lite barnsligt, men både Mika och jag är lite tv-spelsnördar och det tänker vi fortsätta vara. Kanske det också är därför som William visat noll intresse för spel vid datorn, även om han gärna ser filmsnuttar. Nåja, det hinner nog komma, så det räcker och blir över, det där spelintresset. Just nu vill han helst bygga; han gör ritningar över rör och hus och bygger. Klok kille, behåll det där intresset!

Annons
One Comment leave one →
  1. 11 februari, 2012 09:36

    TV spel är roligt och fast vi har wii spel så spelar jag typ aldrig själv. Kör med Alvin ibland. Han vill ha en till sån där konsol som man styr med. Så vi kan köra 2 på en gång. De är ju så dyra alla tillbehör bara men ibland har de ju olika limited edition erbjudanden så att man kan få ett spel med för bara nån extra slant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: