Hoppa till innehåll

Han med lockarna

4 januari, 2012

Jag trodde aldrig att jag skulle få en kille med sådär lockigt hår. Eller med bruna ögon. Så kom han, den lille Isaacen, med sin killiga charm, inte Miljacharm, inte med Williams klurigheter och linblonda hår, utan sin alldeles egna, talade blick och eget sätt. En Isaac Ris, en gosegris. Jag och syrran som skojade för länge sedan om att ”jag borde få en dotter för de leker stillsammare”. Såhär i efterhand har vi flabbat gott åt det flera gånger.

Tänk va bra att man inte får välja, utan får just de barn som det är meningen att man ska ha. ♥♥♥

Snart får jag klippa luggen på Isaac igen. Jag undrar hur många andra bebisar som är nio månader, som redan blivit klippta två gånger? Det kanske är vanligare än jag tror.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 5 januari, 2012 08:18

    Isaac är verkligen en charmknutte. Ditt vackra röda hår har han fått. Ojoj, vilken tjejtjusare han ska bli! Ja, det är han förstås redan, han har något ”visst” i blicken.

  2. 5 januari, 2012 01:28

    Det kanske inte märks, men han har fått en blandning av mitt och Mikas hår. Mitt är ännu ljusare. Det är bra att hans är mörkare, tycker jag. Det är jobbigt att vara riktigt rödhårig och t.ex. jättekänslig mot sol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: