Hoppa till innehåll

Önskan

23 december, 2011

Igår gick jag genom det rimfrostiga gräset, jag gick ett extra varv, trots att jag bar på bökiga kassar med klappar. Jag njöt av frosten och de få flingor som låg kvar – och mörkret som låg tätt. Nästan alla fönster har tända stjärnor, ljus och prydnader och det är så fint. Någon måste ha trott att jag var galen, där jag trampade genom gräset, men det var bara så fint. Den kom ändå. Julstämningen. Mysigheten. Den är här nu!

Och bebblorna blev nio månader igår. Tänk, vi har överlevt nästan ett år med tvillingar, som mamma påminde mig om. Och det har faktiskt gått över förväntan. Nu ska vi fira deras första jul och Williams femte. Fantastiskt. Det blev lite klappar ändå. Ja, man ska inte förköpa sig och det har jag inte gjort, men jag skulle gärna det om jag kunde! För att det är kul med klappar.

Ha en magisk, alldeles underbar sagojul med favoritmaten, njut av dina vänner, din familj och alla du har runt dig. Det här är din jul, glöm inte bort det. Dansa som en galning och älska av hela din kropp. Livet är den största gåvan och låt julen påminna om det. Det – och familjen, gemenskapen! En stor kram från oss! ♥

Sofia Källgren – Sprid ditt ljus

Annons
8 kommentarer leave one →
 1. 23 december, 2011 01:48

  Värmande julhälsning till dej och tusen tack för många lässtunder här i din blogg!!

 2. 23 december, 2011 04:20

  God jul på er också! Hoppas den blir riktigt lugn och fin (eller så lugn som det finns förutsättningar till åtminstone!)

  • 24 december, 2011 12:14

   Jag tror det kommer att bli en alldeles, alldeles underbar jul. Vi är fyra vuxna per tre barn, underbart! Glad och god jul till dig/er!

 3. Liza permalink
  23 december, 2011 07:26

  God Jul till dej! Du är min favoritbloggare och jag tycker om att läsa dina allt du skriver.

  • 24 december, 2011 12:14

   Tack ska du ha, va roligt att du säger så. Nu blir jag ju lite rörd! ;D God jul!!!

 4. Liza permalink
  23 december, 2011 07:28

  Det blev visst lite fel. Jag tycker om att läsa allt du skriver ska det förstås vara.

  • 24 december, 2011 12:15

   🙂 Det är inte så noga.
   Jag skriver själv en massa fel i bloggen ibland och märker det lååångt efteråt. Men det är bra om ni läsare kan tyda det jag vill ha fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: