Hoppa till innehåll

Godmorgon

21 december, 2011

Det är en fin morgon, trots väldigt få sovtimmar inatt. Solen tittar fram bakom skogskanten och speglas i fönstren i husen mittemot. Twinsen och jag ser på Nyhetsmorgon och vädret. -27 har det varit vid Idrefjällen som kallast inatt. Vi har några få minusgrader, men de försvinner tyvärr till julafton. Nåja, det kommer ju fler dagar än själva aftonen. Snö lär vi få i år ändå.

Dagens knasiga nyhet: I ett par stora köpcentrum i Sthlm, finns en kamera som läser av registerplåten, för att se vad man har för bil. Det finns sedan fem olika klasser, från lyx till budget och beroende på vad du kör för bil, får du olika reklamerbjudanden på skyltar i garaget. Knas eller bra? Lite knas, säger jag, men intressant idé.

20111221-104704.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: