Hoppa till innehåll

Regnigt

18 december, 2011
tags: ,

Det är full rulle i bebisbubblan och ändå har William varit på språng hela helgen. Jag fattar liksom inte att det är jul nästa vecka. Julafton.. what?! Milja har kopplat på fyrhjulsdriften och kryper snabbt och drar sig upp längs mina ben, längs soffan och över dammsugaren.

Isaac har en tand på gång! Han jämrar sig – eller rättare sagt illvrålar – jag vet inte om det är för att vi hamnar att ta Milja i famnen så ofta eller om det är av att något gör ont. Jag hade nästan rätt då jag gissade att han skulle få tänder till jul.

Och regnet det fortsätter komma ner –  regnform. Vi vill ju ha en vit jul, ju. 🙂

Jag vimsar runt och försöker handla klappar, snabbt. Det funkar inte så bra. Jag tycker att allt är dyrt och undrar hur man ska överleva när ungarna blir större och säger ”jag måste ha det DÄR för ALLA andra har det!”. Än så länge är det ingen fara. Vi satsar på ett par större saker åt William och åt de små – tja, det vet jag inte. De begriper ju sig inte så mycket av julen än. Det är skönt.

I klappsvängen noterar jag att Hemtex har börjat sälja muggar och … garn? Deras eget, det här och ett annat, som heter Krull (fniss!). Det på bilden är ett akrylgarn som är gjort av återanvänd plast. Coolt!

Snart har vi i alla fall sparat ihop till en badrock vid Liberoklubben. Jee! Det kostar inget, om man ändå ska ha blöjorna. Åt William minns jag att jag sparade till en pyjamas, som han faktiskt hade länge.

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: