Hoppa till innehåll

En så mycket bättre lördag

17 december, 2011

Ja, amen för en bra dag, trots lite ledsna barn. William fick åka på äventyr med fammo, han är i Helsingfors och upplever julkultur tillsammans med Drama och teater, som bjöd på gammaldags jul och en massa skoj! Vi som var hemma, fick se deras five minutes of fame på tv-nyheterna. 😀

Vi är hemma, vi har städat och fejat. Mika tog ut bebblorna en sväng, jag hann dammsuga halvvägs. Senare blev Milja rädd, för hon fick på dammsugaren och blev superrädd, lilla tjejen.

Två små har badat. Mamma blev blötast! Men hjälp vad de var söta när de satt där båda två. Och vad de stänkte. Jag fick avbryta, för jag var rädd att de inte får luft!

Den inte-så-lilla tjejen har precis rest sig upp vid soffor och bord. Det här har jag inga rutiner för! Det går ju bra så länge vi är två hemma, men var ska jag sätta henne när jag ska byta Isaacs bajsblöjor eller nåt annat som tar lite tid? Nåja, det ordnar sig. Jag är i alla fall glad för hennes skull, för hon är väldigt nöjd. Fart ska det va!

Vi smygstartar mitt födelsedagsfirande, som egentligen inte är nåt firande, mer än att Mika kokade mat och överraskade mig med en klocka. Jag som precis hade tänkt att jag borde skaffa en finklocka, inte bara ha mina bauta-digitalklockor hela tiden.

Så kollar vi på sista avsnittet av Så mycket bättre och jag tycker Ledin och Jason är så bra! Många av de låtar de har gjort om, har varit bra. Och Laleh, hon är bara bra. Alltid. Tillsammans med Eva gjorde de bra ifrån sig också!

 

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. 17 december, 2011 09:05

  Jag visste att jag hade glömt nåt..så mycket bättre var det juh 😦
  Men vi var i bastun och åt bastu-ugnsgrillad korv. Slår det mesta faktiskt..

  Angående hur man skall göra då de börjar röra sig mer..man löser det bara, på nåt vis. Det är så vi tvillingmorsor funkar u know 😉

  • 17 december, 2011 10:08

   Du kan kanske se det på TV4 Play? Jag skulle vilja ha de där låtarna, hoppas de dyker upp på Youtube eller Spotify.

   Härligt med bastu, låter toppen! Och jo, det löser sig. 😀 Jag är förvånad över att Milja oftast tar sig ner ganska mjukt och försiktigt. Det ändras ju också, men än så länge är det bra och det njuter vi av. Och att Isaac inte har samma brådska, underlättar. Allt har sin tid.

 2. Barbro permalink
  18 december, 2011 05:20

  Tyvärr fick man bara se de två första programmen av Så mycket bättre på TV4 Play.Sen kom de på att nej detta får bara ses inom Sverige.Som tur var fick jag se Ledin och Dahlgren,fören de tog slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: