Hoppa till innehåll

Den barmhärtiga samariten

16 december, 2011

Alla borde ha en Nora! En vän som kommer med en kasse mat och säger: Jag är hungrig, jag ställer mig och lagar mat!

Tidigare har jag skrivit ”av vänner blir man varm i hjärteroten och vacker, som musik” och mer passande finns inte. Tack Nora, för sällskapet, för den goda maten och för att du är du. Och tack för att du lagade mat och lämnade lite choko till oss, sånt är ju guld värt. I owe you one. ^_^

Twinsen var nöjda och lite förbryllade av att det plötsligt är nån annan i huset också. Milja blev blyg och jättemammig. Jag kom genast att tänka på en episod, när vi var i Österbotten över sommaren och jag skulle gå ut med vännerna. Nix pix, jag hamnade att mata William kvällsgröten innan jag över huvud taget kunde gå någonstans. Ingen annan fick mata. Nu vet jag hur fort det går över, så egentligen är det lite charmigt.

En ytterst tacksam, glad och naturell mamma idag. 😀 Det här, om nånting är Christmas spirit.

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. 16 december, 2011 04:31

  Det är vad man kan kalla för lyx!
  Från min tid i Hesa har jag blivit alltför van vid detdär att man ”träffas i det allmänna vardagsrummet”, nåt café eller så. Man borde bjuda hem (sig) oftare, det är ju egentligen precis lika roligt!

 2. 17 december, 2011 12:04

  Härligt med såna vänner!
  Alltså.. det liknar ju Nora H….t, är det hon? Hon har bott här i T tidigare, isåfall 🙂

  • 17 december, 2011 01:47

   Ne, he slutar inte på t. 🙂 Vad sa jag? Jag sa ju fel. Visst heter hon sa! 😀

 3. 17 december, 2011 12:55

  Underbart med vänner. Det är de som får livet att vara bättre än bra!

  • 17 december, 2011 01:48

   Ja verkligen! Såna här dagar känns allt bara bra! Om man dessutom får sova ganska okej så är det kanoners igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: