Hoppa till innehåll

Tomtemössan

12 december, 2011

Varför envisas man med att fota barn i tomtemössor? De hatar mössor! När vi ska ut, är det alltid mössorna vi sätter på sist, för att undvika det värsta brölet. Isaac och Milja tror dessutom att det är nån slags tittut-lek och drar bort mössan så fort de bara kan. Jag tvivlar på att mössan hölls på längre än ett par sekunder som mest. Det var dessutom inte så roligt. Så vi struntar i den där ultimata tomtemössbilden. Det blir nog jul utan den.

Om man sen, på nåt mirakulöst sätt, lyckas knäppa en bild, är den helt felexponerad, eftersom kamerablixten hamnade bakom ett bordsben.

När de blir större, får de ta på sig egna tomteluvor om de vill. William tycker det är kul att ha luva ibland, men han är absolut inte den som vill klä ut sig.

Milja har fått sin femte tand och är således ingen vampyr längre, utan får nu även en framtand. Med mycket skrik och möda. Jag väntar fortfarande på att den lille gossen ska få en enda ynka tand. Kanske det blir en julklapp? William fick ju sina första två tänder av påskharen.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 12 december, 2011 05:03

    Milja ser ju helt underbar ut på den ena bilden. Förskräckt 🙂
    Om man inte vill vara traditionell kan man ju använda en sån bild!

  2. 12 december, 2011 09:25

    Haha, det är sant, det kunde man ju göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: