Hoppa till innehåll

Varde ljus

11 december, 2011

Det finns få saker som är mer befriande, än när något man gått och grunnat över,  fungerar! Jag har undrar hur vi ska få el till balkongen, jag vill ju ha lite ljus där det annars är så mörkt. Nyligen gjorde man en omfattande fasadremont i det här huset och det finns inga eluttag på balkongen och jag fattar inte hur man kan ha det så.

Men det löste sig, jajjamen! Ifjol hade jag köpt en lång ljusslinga som jag aldrig hann använda. Den där smala sladden gick att peta in genom en öppning i vädringsluckan. Nu är jag bara salig och lycklig och julig! Hurra för ljus!

Och jag såg ju inte den där ovanliga, totala månförmörkelsen, men jag fick se underbara bilder i ett galleri. Hurra för det också! (bilden är lånad därifrån)

Den här bilden är tagen av en vän, Johannes, som bor i Osaka numera. Kewlt!

 

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: