Hoppa till innehåll

Det där fredagsmyset

9 december, 2011

Mys och mys. William och jag skulle gå till bibban. Plogbilen hade dragit fram ett par mörka kantstenar, så den lille sonen ramlade pladask över dem innan vi ens kommit till bibban. Stackarn blev blöt på både händer och knän. Jag sa att det var mitt fel, jag borde ha hållit honom i handen. Han är SÅ duktig, vi torkade händerna, slirade iväg till bibban innan de stängde, lånade roliga böcker, han hann leka lite med deras nya bilgarage och han lydde. Han svarade till och med ja på flera frågor jag ställde om dagis, sånt han brukar ignorera med ”jag veeeet inte” eller ”nä, jag vet inte!”. Underbara kille! Man måste bara ge honom lite egen tid.

Det blev våfflor, läsning, tröstande av tvillingar och allmänt kaos, innan alla ungar somnade. Jag såg på sista Idol, tjejen somnade i famnen på mig och regnet smattrade mot fönsterblecket. Det var den snön. Fast ganska hög mysfaktor, sådär generellt i alla fall. Och jag måste erkänna att det känns lite extra mysigt att sitta uppe, vara nöjd med dagen och ungarna faktiskt sover.

Dagens låt: Studio Killers – Ode To The Bouncer

Annons
One Comment leave one →
  1. 10 december, 2011 05:31

    Fredagsmyset är det BÄSTA myset 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: