Hoppa till innehåll

Ljus och färg

4 december, 2011

Ikea är som en drog, var det någon som sa en gång (i Solsidan?). Börjar man gå dit, måste man fortsätta. Det fattas hela tiden nån liten del av en sladd, ett hyllplan eller en dörrknopp. Man äter billigt, men när man kommer ut, har man ändå lyckats släpa med sig värmeljus, brödkavlar och billiga tofflor plus hundra andra saker.

Ikea är i alla fall är trevligt ställe att äta lunch på. Speciellt då det ligger nära vårt hem. Lyx. Däremot hade de julbord idag, så det blev ändå inte riktigt lika billigt som jag hade tänkt. Å andra sidan hade jag bara William med mig, så det var lugnt. Och det var värt några extra euro, för han åt som en häst. Det är extra roligt att äta när man får pepparkakor, Lilla Anna-glass och lite av mammas chokladmoussé till efterrätt. Kalas! Extra mammalyx för att man slapp kocka. ^^

William älskade att gå runt och trodde att hela affären var en lekplats. Vi gick bara lite vid leksakerna, till favoritavdelningen med lakan och tyg. Orka gå hela, liksom. Det var därför jag gick dit – för att hämta ett par nya lakan åt twinsen. Jag skulle kunna äga ALLA de där färgbomberna, jag älskar Ikeas lakan och tyger. Nåja, kanske inte alla, men väldigt många. Sen lovade jag William att vi skulle köpa det där täcket med antingen bokstäver eller siffror(den han är på, på bilden). Och vad gör jag? Glömmer att ta nåndera av dem, för att jag inte kunde bestämma mig. Sen trodde jag att jag redan tagit den ena! Nåja, det kommer ju nya gånger.

Favoritstolar. William gömmer sig i en LÖMSK.

William har blivit jätteduktig på att vara med och handla. Och tänk om det skulle vara lika roligt att handla mat varje gång, som på Ikea! Wohoo! Vi fick en massa färg- och ljusterapi på köpet, fast vi inte stannade så länge. Tips: Ta med en sån där sittvagn åt barn, fast de vägrar sitta i dem i början. William blev sååå trött i benen och jag visste ju att han skulle sätta sig efter ett tag. Även om man inte går i hela huset, tar det sin tid att komma ut.

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 4 december, 2011 04:00

  Jag vill åxå bo nära Ikea *avis*
  Men kanske man skulle ta sig ditåt ännu innan jul, på en liten roadtrip 🙂

  • 4 december, 2011 11:12

   Du har andra bra saker! Större utrymme – och jag minns badtunnan från i somras! Vill ha!
   Det låter som en perfekt utflykt, tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: