Hoppa till innehåll

Det här kallas antagligen söndagsmys

4 december, 2011

Jag gjorde en deal med William om att vi skippar godnattsagen och bakar pepparkakor istället. Tyvärr glömde 50 procent av deltagarna bort löftet när det skulle sovas, så det blev lite extra ledset. Men mycket pepparkakor, ”så hemtrevligt det doftar”, sa Mika och Mumin och Ikea-formar om varandra. Några garnerade jag till och med, men de blev så hemskt fula, så dem får ni se på egen risk. Haha, det bjuder jag på. Och respekt till alla som jobbar med bakverk och sockerglasyr!

Muminformar finns att köpa på Anttila för tre euro styck. 🙂 De supergillades av både W och mig.

Isaac och Milja har lagt i en ny växel. Isaac hasar sig fram, Milja tar sig uppåt. På det som finns till hands. Iiik! Ta det lugnt nu, kids! 😉

Annons
2 kommentarer leave one →
 1. 5 december, 2011 04:37

  Hade du småttorna med vid baket?
  Jag tänkte jag skulle baka med mina också, men få se om jag orkar ta tag i det.
  Blir väl mest en stress kan jag tro 😉

  • 5 december, 2011 10:37

   Nej, jag funderade på det, men sen blev det sent. Isaac somnade och Milja, ja det tog sin tid, men hon fick inte vara med denna gång. De passar inte att äta nån deg heller än, så man har fyra små händer på ett rätt litet bord. De får vänta. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: