Hoppa till innehåll

Spaljéhjärta

28 november, 2011

Hej mamma!

Jag skulle bara tala om att det där hjärtat du föreslog att jag skulle sätta ljus i, det funkade riktigt bra! Ännu bättre skulle de ha varit om jag inte hade valt en slinga som är seriekopplad (alltså, sitter ihop som en ring) utan en som har en början och ett slut. Det gick såhär också.

Den här bollen är förresten också sjukt snygg.

Vit spaljé (från Prisma i somras) och vita LED-ljus som är precis lagom starka. Nu börjar även vi komma in i den här lillajulsstämningen som alla pratar om! Dessutom har jag köpt Mumin-pepparkakasformar, vilket William var eld och lågor över. Han ville baka redan idag, fast vi hade ingen deg och det var sent. Äh, det finns ju färdig deg att köpa, jag tänker inte vara hur pruttduktig som helst.

Nu återstår bara att hitta några hissgardiner som passar temat (och tvätta fönster, om jag kommer så långt med de här två gaphalsarna på nacken om dagarna ^^). Jag hade velat ha de här, men de var slutsålda i rött (därför bild i svartvit):

Nån som har förslag på nåt motsvarande eller andra fina?

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. Mamafive permalink
  28 november, 2011 09:32

  Hemtexillä oli aika kivoja jouluverhoja!

  • 28 november, 2011 09:36

   Ja just det, dem tänkte jag inte på. 😀 Kollade deras hemsida, trevligt.

 2. Heidi permalink
  29 november, 2011 11:40

  Har du kollat Jotex?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: