Hoppa till innehåll

Det snabba mörkret

28 november, 2011

Det är trångt när man ska ut. Och jag hinner bli svettig innan vi ens har gått en meter. När man har klätt den ena, störtgråter den andra eller vill gå ut genast. Eller inte ha tjocka kläder på sig alls. Men när vi har kommit ut, då är alla glada. Det känns fräscht i luften och jag drar på med vagnen så svetten lackar. Isaac ser förbryllat på mig, han är inte van att se mig i mössa och undrar antagligen om nån annan har dragit iväg med honom. Det är tre plusgrader, vi ser solen gå ner över husen och klockan är bara fyra.

Isaac hade ingen feber, han kändes bara varm. Skönt. Däremot är det otroligt vilka mängder snor det kan finnas i en liten näsa. Jag tröstar mig med att tänka på att det bygger upp immunförsvaret och bland annat gör att risken för cancer är lägre, om man mycket virusinfektioner som barn.

Inte ett uns snö, inte ens nån liten flinga, men mycket storm har det varit. Någon har tydligen tröttnat på sitt paraply, på väg till jobbet i morse.

Och så blir det mörkt på nolltid. Vi hittar en glad William och en pappa på parkeringen. Dom tar vi hem!

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 29 november, 2011 09:35

  Jag känner mig så usel då jag aldrig hinner kommentera dina inlägg numera. Det börjar bli så bråttom hemma, och så fort man sätter sig ner vid datorn har man två som hänger i benen och vill upp. Hinner knappt med min egen blogg mera…men jag läser DIN varje dag. Bara så du vet! 🙂

  • 29 november, 2011 04:01

   Jag förstår dig, du behöver verkligen inte ursäkta dig! Jag fasar lite för att det här blir ännu rörigare, här hemma. Nåja, allt har sin tid. Tack för din kommentar idag! 😀

 2. Louise H permalink
  29 november, 2011 08:13

  förstår så väl att du känner dig i vägen med den vagnen, vi hade en emmaljunga cerox för några år sedan åt våra 2 tjejer som det är 2 år emellan men nog var det tungt alltid, ute i naturen var det enkelt men sen i butiker är en annan femma och ”fäälas” måste man få 🙂 Nu har vi en Phil&teds till våran kille o tjej o den är jätte lätt att skutta, tar liten plats hemma o i butikerna, går som en dans mellan hyllorna.

  • 29 november, 2011 09:54

   Låter bra! Fast vi har inte råd att skaffa nån ny vagn. Vi har en annan, en Emmaljunga Duo (för ett barn) och en ståplatta som man kanske skulle kunna använda sen, plus en resevagn, men även den, bara för ett barn. Det är knepigt med tvillingar eller syskon. Alla ska få plats och den här vagnen är ändå helt okej, inte megastor, men ändå bökig. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: