Hoppa till innehåll

Också en fredag

25 november, 2011

Det blir svårare att fotografera de vilda barnen. De hålls ju inte stilla längre! Och dagsljuset lyser med sin frånvaro (hahaa, kunde inte låta bli.)

Dagens babyrytmik var trevlig, men resten kändes lite blä. Jag drog runt med vagnen i centrum och överallt kändes det som om man var i vägen. Folk stod och trängdes vid busshållplatserna på trottoaren och jag ursäktade mig fram. Jag klämde mig in till H&M och Gina en sväng, hittade ganska snabbt ett linne för 9,95 och betalade. Således fick man tydligen också 20 procents rabatt på nån grej nästa vecka. Orkade inte stanna länge, fast det finns hundra saker man kunde se på.

Vid busshållplatsen satte jag mig ner under taket och en annan mamma med en tjej, cirka två år, satte sig intill mig. Tjejen sa ingenting, men hon kikade på mig lite i smyg. När de fortsatte med en annan buss, vände hon sig om mot mig – och log. Det kändes fint. Som en osynlig gemenskap, som man fick bara av att sitta där och umgås.

Vi fick en hälsning från Piltti-klubben. En present som tvillingföräldrar får, om man ber om den. Tackar och bockar, säger vi.

Ljudnivån har trappats upp här hemma. William bankar på tomma badbaljor, Milja skrattar. Vi har även upplevt det första syskongrälet. Milja ville absolut ha ett Brio-tåg, som William också måste ha just då. Jag vet att det kommer många, MÅNGA fler såna här, men regeln är fortfarande densamma – man får inte ta ur handen (nån dag kommer de att ha nåt smart att motbevisa mig, men jag håller hårt på den ändå.)

William ”limmar fint inför julen”. Jag förstår inte det här eviga limmandet av saker hit och dit! Däremot har jag ett svagt minne av att jag ville göra samma sak som liten. Kan man inte spara en del av märkena till sen? Okej, den egna sängen får han limma på, inte dörren! Det är ju hans säng.

Milja har mest fart på. Idag hittade hon en garnväska och var mycket tyst och nöjd.

Dagens roliga pryl:
Ett mobilfodral som man själv kan brodera. Vilket mönster man vill. Men vem orkar sy såhär smått?

Dagens bästa garnsida:
Fleece Artist. Förutom att de har fantastiska garn, kan man föra musen över garnet ifråga och se hur det ser ut stickat. Perfekt.

 

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: