Hoppa till innehåll

Också

23 november, 2011

Lycka är också att krypa ner i sängen. Den egna sängen, som två små, söta själar har värmt upp. Jag gosar ner mig under mitt tjocka täcke och hör hur Milja suger på nappen. Det är ett mjukt njutt-njutt. Det blåser hårt ute, riktiga vinterstormar. Idag önskade jag att all den här regnmängden skulle ha varit snö istället.

Men den är i alla fall där ute. Jag har tak över huvudet, jag har min supersköna säng. Mina barn sover. W sover över hos fammo och faffa och får njuta av att vara där – själv. Det enda jag inte förstår med mig själv är, hur det kan vara så tråkigt att lägga sig, om man älskar sin säng. 😉

20111124-013127.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: