Hoppa till innehåll

Åtta månader

23 november, 2011

Lycka är att komma från rådgivningen och få höra ”allt fint!” och ”båda tvillingarna växer bra”! Det kunde ha gått väldigt annorlunda, det är inte sällan som tvillinggraviditeter för med sig en massa komplikationer. Man hör inte så ofta om det som går bra Men det går ju bra också! Det kunde ha gått fel, men det är sjukt hur bra det har gått, som Linn brukar säga. 😀 Twinsen, åtta månader (och en dag) gamla idag.

Milja väger 7,85 kilo och är 69,4 cm lång.
Isaac väger 8,75 kilo och är 71,2 cm lång.

Jag har varit orolig för att jag ger för ensidig kost åt dem. Jag räknade upp det jag brukade koka och läkaren viftade med handen: ”Men du ger ju en massa, det där är bra det” och jag andas ut. Dessutom är jag överlycklig över att få börja ge lite, lite salt i maten, för att långsamt vänja dem och dessutom få ge brödsmulor, som de kan peta i sig. Det känns roligt och man behöver inte vara lika petnoga med maten längre. Fast vi utesluter det mesta salta.

Nu kör vi vidare i höstmörkret med de två, små storätarna! Fast de får inte komma med till körövningen ikväll. 😉

Annons
4 kommentarer leave one →
  1. 23 november, 2011 03:52

    Roligt att höra att allt går framåt i rätt anda. För mig känns det bra att höra om andras tvillingar och se hur de utvecklas. Har man själv ett tvillingspar vet man hur det känns för de andra föräldrarna rätt så bra. Ha det så bra.

  2. 23 november, 2011 06:14

    Bra att det går bra. Hos oss har det också gått bra, vågar jag påstå (trots öronbarnet)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: