Hoppa till innehåll

Så går jag då till vila trygg

10 november, 2011

En lång natt och en ganska seg dag är förbi. Det är skönt. Vi laddar om med nya suppar och nya tag. Jag hoppas inte det är nåt mer öronen, det är det första man tänker. Men då borde de ha mer feber. William hade öroninflammation en gång och då var han riktigt, riktigt ledsen och utslagen. Det här är inte alls så. Än i alla fall.

Isaac ville inte somna. Jag tog ett par filtar och så gosade vi ihop oss vid datorn och vid soffan en stund. Han är den som är varmast i kroppen, men han verkade gilla filtarna ändå. Den lille korven. Puss på dig min gurka! ♥

Sen såg vi världens knasigaste avsnitt av Lyxfällan. Killen ville inte bli hjälpt, han hängde kvar vid sin dyra, blingade M3:a, fast han hade behövt de där 189.000 kronorna till renovering av sin lägenhet (element är bra). Hah, han fick ingen present i slutet heller, det var rätt!

Jag slevar i mig Estrellas tzatzikidip, morotsstavar och gurka. Det är min stora last, och det är min bästa. Och lite popcorn. Hur kan en dip vara så fullständig? Bättre än att göra egen! (okej, det enda är att den har en kraftig vitlökssmak, vilket jag diggar, men man luktar ju halvmysigt efteråt!) Torsdagsmys, heter det väl. Och så testar jag lite sockblockare. Gillar! Och jag gillar ännu mer att de är gjorda av 100 procent återanvänd plast och är inhemska. William var förresten med mig till Lankabaari idag och köpte åtta knappar. ♥

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: