Hoppa till innehåll

En låååång natt

10 november, 2011
tags:

Inatt ville jag bara kasta ut barnen med badvattnet. Gråt och gråt och gråt. Vakna och vaka. Vyssla och lulla, båda var vakna (inte W, han sov hos farmor, vilket var en himla tur) samtidigt. Det brukar inte vara så. Och inte äta välling, nej attans, det gick ner en halv deciliter, sen var det stopp.

Jag hatar förkylning, det är boven i dramat. Supp hade ingen verkan, inte hellre uppstaplade kuddar. De små liven snorade och grät. Nåt sov vi tydligen ändå, för jag orkade gå upp med dem i morse och koka flaskor och mat åt dem. Och mjölk går ner, det är bra. Och lite mat. Skönt. Jag andas ut. Jag tänker att den första natten med förkylningskänslor brukar vara värst, då det bryter ut och det kanske gör ont i kroppen. Men det var uppenbart att snörvlandet irriterade båda twinsen. Själv är jag lite ledbruten efter träningen och skulle behöva mer återhämtning. Tänker att det inte är meningen att mammor ska träna och det gör mig lite ledsen.

Nu ska jag ta en liten lunch och en medelstor kaffe. Milja och Isaac somnade efter maten. De var i alla fall glada i köket, de yrde runt på golvet som små propellrar. Milja är fem före att börja krypa.

Inatt hade Mårran hälsat på. Det var vitt överallt. Hej vinter. Nu vill jag inte ha dig här mer.

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 10 november, 2011 10:53

  Såna nätter är hemska. Vi har nu rutin att så fort det är ett litet snörvel, så kollar vi öronen. Har inte haft öron barn tidigare men Pärlan verkar vara ett. Vi har precis slutat tredje kuren pencellin och nu har vi remiss till öron läkare på G. kanske det blir rör nu….
  Lycka till med nästa natt 🙂

  • 11 november, 2011 10:07

   Blä för öronvärk! Det gör riktigt ont! 😦 Syrran hade en massa öronvärk när hon var liten, det minns jag fortfarande och det var jobbigt. Hittills har de inte verkat vara öronbarn, men det vet man ju inte. W har bara haft öroninflammation en gång, tack och lov.
   Tack, det blev en bättre natt inatt! 😀

 2. 10 november, 2011 08:14

  Uuh, att ha 2 små snörvlare samtidigt kan inte vara lätt. Hoppas ni kryar på er snabbt!

  • 11 november, 2011 10:07

   Det är ingen höjdare. Men man gör det man måste. 🙂 Tack tack. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: