Hoppa till innehåll

Nästan som sommar. Eller inte.

9 november, 2011
”Det var en vacker sommarkväll,
vid solens nedergång.
Då jag skulle gå till min lilla vän,
lilla vän, tralalaa, till min lilla vän,
min mening att få ja.

Och när jag kom till vännen min,
han tog mig i sin hand.
Jag väntat på dig,
du min lilla vän, lilla vän tralalaa,
du min lilla vän,
nu ska du få ditt ja!”

Den där sommarvisan från Pargas har snurrat i mitt huvud i dagar nu! Det är inte sommar än, men det känns lite som en vacker sommarkväll. Förutom att luften är lite svalare. Ute var twinsen väldigt glada och nöjda. De sa inte ett smack. Men det blev plötsligt kallt över en natt och bara nån ynka plusgrad, så vi får ändra utstyrsel. Kanske nåt ännu varmare än dubbla lager overaller? Jag vill inte ta fram vintergrejerna än, nej, inte! De är så bökiga.
Så fort vi kom hem slocknade de. Man kan ju inte sova så länge man är ute. Tänk om man missar en liten hund? Eller en buss eller ett roligt träd.
Det är ändå ganska fint ute, fast nästan alla löv har blåst ner och träden står så kala. Och inget snöslask än, tack och lov!
Annons
2 kommentarer leave one →
 1. Anette permalink
  9 november, 2011 04:08

  Hej! Använd ull underkläder! Började förra vinter och är helt såld på merionull underkläder. Köpte flera omgångar i våras på rean. Och vår baby (1,5år) ;), sover i endast underställ i sin åkpåse, där ute i vagnen flera timmar på e.m. Sockor och hjälmmössa på bara, och han är så varm och goosig då han kommer in. Väntar nästan på att det skall bli lite kallare, för nu är det nästan för varmt att använda dem som underkläder. Anette

  • 10 november, 2011 10:08

   Hejsan! Tack för tipset. Vi har nån ullvariant som kom med mammalådan, den är ganska bra. Plus en del stickade kläder som jag använde åt William och de tyckte jag om. Det funkar bra när man bäddar ner, men inte när de ska sitta upp och titta.

   Ja, på sätt och vis är det lättare när det blir kallt. Men ändå bökigt. Jag saknar sommaren då man bara kunde gå ut som man var.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: