Hoppa till innehåll

Svårslaget

30 oktober, 2011

Jag tänkte på den där mamman och pappan i ett program jag såg ikväll: Att uppfostra sexlingar på MTV Ava. De bodde i Arizona, men skulle flytta till Florida för att de tyckte det var bäst för familjen. Som grädde på moset flyttade de bort från både far- och morföräldrarna och programmet handlade mycket om detta beslut. Vi flyttade ju hit för att ha närmare till släkten.

Sen tänkte jag på att de knappast har den lyx jag hade ikväll. Att kunna ta en lång, varm dusch. Alla ungar sover, ingen gråter, jag kan ta min tid och bara njuta och fylla badrummet med varm ånga och koppla av. Sen lade jag mig på en plats i sängen som Isaac hade värmt upp. Svårslaget, verkligen! 😀

20111031-010841.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: