Hoppa till innehåll

Så kom vintertiden

30 oktober, 2011

Det knasigaste med vintertid är att det blir så mörkt, så plötsligt. Som om det inte skulle räcka med att varje dag blir lite mörkare. Vi körde hem från fammos idag och jag trodde klockan var ungefär åtta. Det kändes som åtta. Egentligen var den bara lite för sex. Och min hjärna fattade ingenting.

En slappardag. Till och med twinsen har slappat och de sov länge i morse. Kanske för att de nojsade på ett tag mitt på natten.  William har fått busa och hoppa vid lekstunden på skolan, med faffa. Sen åkte vi hem, han och jag har byggt tågbanor och avnjutit Mikas varma nachos med sojakross och ost. Söndagsmys på hög nivå!

Vi märkte att Milja förstår vad ”heej heej” betyder. Hon vinkar! Jag har sett henne vinka, men trott att det var en slump. Nu har vi testat det med olika personer och mitt i allt, under olika tider. Nejdå, hon svarar med en vinkning och ett leende. Va coolt! Jag tycker det är ganska tidigt. Det känns så häftigt att hon faktiskt kommunicerar med oss, ger ett svar, annat än ett leende.

Isaac är lugnet själv. Jag tycker lite synd om honom för att han bara får sitta i sittern eller ligga på golvet. Visserligen gör båda så, men Milja är den som tar upp mer tid och plats och gråter lättare och oftare. Så när Milja sover, brukar jag pussa och krama Isaac lite extra. ^_^ Och som han viftar! Han krafsar på alla i närheten om han bara når! Och på Milja, när de sover i vagnen. För även om han är lugn, blir han jättearg när han ska sova. Nej, inte sova. Det är tråkigt, fast man är trött! 😀 Åh vad jag känner igen mig.

Mammas små änglar. Hur kan ni vara så söta? Jag är så rädd ibland att nåt ska hända er, och då skulle mitt hjärta gå sönder. Kan ni lova att ni stannar kvar? Nej, jag vet, man kan inte lova sånt, men ni kan väl i alla fall försöka? Ni är mästare på att producera bajsblöjor, över 20 stycken blev det denna helg och ni kastar alla saker ni når, på golvet och runt er. Milja snurrar runt som en propeller när hon ligger på marken, men det går ju inte att vara arga på er, för ni är så ohyggligt söta. Tack för att ni finns i mitt liv. ♥
Annons
One Comment leave one →
  1. 31 oktober, 2011 04:47

    Ja det blev otroligt mörkt 😦 och vi vaknade 04;07 i morse.
    Lyckades iaf somna om efter en timme, och sov sen till halv 6.
    Blir väl så här nu en vecka eller två framöver.
    och bajsblöjor..jaa 😉 Efter att ha varit vakna en timme skall jag nu byta nummer 2 och 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: