Hoppa till innehåll

Bakgrundsbilder

18 oktober, 2011

Medan jag är igång och bloggar måste jag passa på att dela med mig av några bakgrundsbilder, som jag tagit och några har jag redigerat. Varsågod, använddem fritt i din mobil, eller där du vill och tipsa andra om du gillar dem. Jag gör kanske fler? Du går gärna lämna en refens till den här bloggen, men det är inget måste.

Allra lättast är det att surfa in med mobilen, öppna och spara bilden och sätta den som bakgrund.

 

 

 

 

 

 

 

Såhär ser min lur ut med den gråa granitbakgrunden:

 

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 18 oktober, 2011 09:00

    Jätteläckra bakgrundsbilder! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: