Hoppa till innehåll

Bara lite till

7 oktober, 2011

Okej! Jag ska sluta tjata om den här sjalen, men jag måste bara säga att den fick ett helt nytt lyft efter att jag blockade den. Den blev större, plattare och luftigare. Och nu når den ju runt halsen hur bra som helst. Det gick åt lite mer en 300 meter Madelinetosh, uppskattningsvis. Alltså, inte ens en härva.

Vad gör ni andra då, denna blåsiga fredagskväll? Här har vi muggpremiär. Det var skoj. Fast hur mycket dom fick ut ur muggarna, vet jag inte. Lite grann i alla fall. 🙂

Imorron ska jag färga garn. Hoppas det inte blåser så mycket då, för jag har en känsla av att vi ska vara ute. I alla fall en del av tiden.

Och så, Dagens Bild. Tjejen med ögonen.

Min söta, söta dotter. Du är så fin. Älskade barn.

Annons
5 kommentarer leave one →
 1. 7 oktober, 2011 08:47

  Den sjalen har du all rätt att vara stolt över. Den är bara sååå vacker, som sagt. Du kan du 🙂 Är helt ensam hemma..har virkat lite på min matta…har ätit två munkar..äppelpaj med vaniljsås..chips..och kollat på Bones och några avsnitt av Glee. Nu tänker jag kolla på ett till..för den serien gör en så glad..och sen tänker jag krypa i säng. Ha ett skönt veckoslut 🙂

  • 7 oktober, 2011 08:55

   Tack. ^^ Det är ju min första sjal, så det blir lite overkill med bilder, men ja, man kan ju bläddra vidare om det är tråkigt. 🙂
   Det låter mysigt! Jag såg lite på Idol, men samtidigt skulle tvillingarna sova och det ville de _inte alls_ så det blev inte så mycket titta. Eller jo, men inte lyssna. 🙂 Tack detsamma! 😀

 2. Erica permalink
  8 oktober, 2011 07:58

  Fin sjal!! Du tar väl den till Uppsala så får jag se den ”live”?:) Och Milja är bara sååå söt,lilla älvan!!

 3. inges permalink
  8 oktober, 2011 08:22

  Jättefin sjal och så ljuuuvliga barn. Åh…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: