Hoppa till innehåll

Ett par till

3 oktober, 2011

Ett par fiilisbilder till idag.

Höstfärgerna.

Och Milja med Kimito-zuccinin. Den är större än hon var, när hon föddes. Nu kan vi utforda en hel armé! Eller nja, nästan i alla fall. Hoppas jag inte tar fel nu när jag ska vagga en bebis till sömns. 😉 Tack musteri P (för de andra sakerna också)! 😀

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. 3 oktober, 2011 08:56

  Har en lika stor ute på verandan och en i garaget..och tyvärr är jag trött just nu på allt vad innehåller zucchini 🙂

  • 3 oktober, 2011 10:30

   Har du odlat det själv? Så underbart! Ta hit den till oss så gör vi nåt gott av den. 😀 Skojar bara. Jag förstår att du tröttnar. Har du testat att göra skivor i ugnen eller göra moussaka, fast med zuccini? Det är gott med ost till, nam!

   • 4 oktober, 2011 07:56

    Jooo..jag har odlat dom..och iår fick jag en rekordskörd. Nej Moussaka har jag faktiskt int provat på. Du sku mer än gärna få den 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: