Hoppa till innehåll

Musik och bad

16 september, 2011

Jag måste dra en snabblogg innan det är dags att rulla vidare, västerut ikväll. Eller rulla och rulla. Guppa på vågorna, heter det väl.

Idag började babyrytmiken! Äntligen! Och tänk, vi var två tvillingpar i samma grupp, det händer inte ofta. Det var ett par killar med mamma och pappa där. Jag gick ensam, men hade hjälp av Mika med bilen och parkering, eftersom han gick på lunch samtidigt.

Det är knepigt att bära två, men det går nästan lika bra än så länge i alla fall, att ha dem med båda två. Jag har aldrig sett så glada barn och fattar inte hur de alltid är så pussvänliga och kramgoa. Vem har de fått det av? Inte gnällmamma i alla fall, haha!

Det var mååånga i vår grupp. Vi sjunger, gör rytmiska ramsor, bär och gungar ungarna. Jag ska försöka orka gå varje gång, bara kidsen är friska, men då tar vi nog bussen. Det är jättesvårt att hitta en parkering här nära, mitt i stan, som man får ha längre än en timme och som inte kostar skjortan. Nu saknar jag faktiskt vår centrala lägenhet. När jag fick med William på samma sak, promenerade jag bara hem längs åstanden.

Jag ids inte fota av själva ringen, där vi satt och sjöng, jag vet att många inte vill hamna på bild. Så jag tog en bild när de flesta hade gått. Det var vagnar, vagnar och vagnar i hela hallen. Det här var hälften av dem.

Badat har dom också. Jag måste erkänna att jag känner mig lite lat som inte tar fram badbaljan, men det blir lättare när de kan sitta. Det har gått hur bra som helst att duscha såhär, med handdusch och plaska i handfatet. Lite halt bara. 😀

Tjena moss! Såhär badar vi hos oss? Hur gör ni hos er? 😀 Ren och go och glad blir man av det!

En bild från stan, åstranden. Här doftade det gott. ”Giott som en ny banan”, skulle William ha sagt.

Nu åker vi bort över helgen. Få se om det blir nån mobilblogg under tiden? Jag är i valet och kvalet om jag ska ta med systemkameran. Men om jag inte tar med dem, kommer jag att ångra mig bittert. Då var det valet avgjort. Jag ska sticka, sticka och stickaaaa och nnjutttaaa.

 

 

 

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 17 september, 2011 04:03

    Ha en trevlig resa!!

  2. 17 september, 2011 01:49

    Jag gick också på babyrytmik då Elin var liten. Trevligt att träffa Mammor med barn i ungefär samma ålder. Dessutom så har många av dom här barnen följt Elin genom åren..genom dagis, skolan och skriftskolan. Lite roligt det där 🙂 Ha det så skönt på er resa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: