Hoppa till innehåll

Stockholm!

17 september, 2011
tags: ,

Jag älskar Stockholm. Vilken tur att vi bor relativt nära, bara en båtresa bort. Idag har jag strosat vid Mariatorget, hittat den underbara affären Litet Nystan, fått träffa ”kusin” Sari och hennes Anders. Tack för att ni hämtade oss, det var guld värt att få sova lite till och äta frukost i lugn och ro!

Det första jag gjorde igår på båten var att ta en låååång dusch. Slösa med vatten, ta extra tvål, bara stå där. Äta köttbullar, pasta och en massa sallad, själv!

– Oj, du måste ha varit hungrig när du bara kastade dig ner vid bordet, sa en dam. Sen såg jag att hon inte hunnit torka bordet efter de förra gästerna. 😀

Idag går jag runt lite själv, har hittat urbra böcker till ungarna. Och tejp och en sax. Jag lovade W att köpa tejp, fniss! Hittade Litet Nystan vid Mariatorget. En Johanna var där och signerade sin stickbok. Fick höra att Jujja Wislander var i en annan butik nära och signerade sin nya ”Mamma Mu läser”. Köpte barnböcker, en ny Alfonsbok (Milla och Mållgan) för 79 kr. Och lite till. Jag njuter av 20 grader och sol ute! Äter Maxmål och dricker kaffe på maten. Folk pratar med en på T-banan, i stan, det är något helt annat än i Finland. Hittade en bok som nån lämnat; Varsågod, den är din. Mer referens till evenemanget Ge bort en bok, på FB.

Och jag saknar mina barn så fruktansvärt. Igår var jag livrädd att det var sista gången jag skulle se dem, tänk-om-nåt-händer-om-jag-dör. Tårar. Sen försökte jag istället ta vara på den här tiden: min egen tid.

Livet känns lätt, härligt underbart. Det är snönt att njuta av där man är och dessutom längta hem!

20110917-044343.jpg

20110917-044351.jpg

20110917-044400.jpg

20110917-044416.jpg

20110917-044435.jpg

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. 17 september, 2011 03:52

  Åh, vad skönt det låter! Alldeles underbart. Vem har barnen under tiden? Vi ska på tumishelg 28-30.10, då blir det spa och slapp och äta lääänge utan barn i famnen.

  • 17 september, 2011 06:01

   Superduktiga farmor och farfar har barnen. Det var de som förslog att jag skulle följa med, och jag tvekade i början. Sen lät jag henne ta över ett par dagar och kopplar av och njuter.

 2. 17 september, 2011 04:52

  Hoppas du njutit nu för fulla muggar. Och ibland är det bra att sakna och längta lite så är det så roligt när man möts igen 🙂 Ser med spänning framemot sockorna som är på kommande. Sen skall jag skrävla att ”bloggBitte” stickat dem 😉

 3. inges permalink
  17 september, 2011 05:25

  Åh, så härligt det låter. Är dig väl unt.
  Men attans att jag också skulle vilja åka iväg på en kryssning efter att ha läst ditt inlägg. Jag behöver också andas lite svensk luft. 🙂

 4. 17 september, 2011 06:24

  Stockholm är bäst! Vi ska dit om bara några veckor. Springa ett lopp, men ha 2,5 dag ”ledigt” och bara göra vad vi vill 🙂 Vi flyger så vi slipper båten 😉

 5. 17 september, 2011 06:29

  Oj vad det låter underbart..Stockholm är bara för härligt..nu får jag riktigt längtan dit då jag läser om din dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: