Hoppa till innehåll

När det bara regnar och regnar

12 september, 2011

Varning. Hittade en farlig bild idag, via en FB-grupp.

Ta mig aldrig till nåt sånt här ställe. Jag kommer att shoppa ihjäl mig och sen ändå inte ha tid att använda alla garn. 😀 (det här är från en mässa)

Sen hittade jag en trevlig blogg, jag inte upptäckt förut.
Kvällens projekt:
Sånt som är roligt när det regnar

Nysta garn.  Det var skoj en stund, tyckte till och med tvillingarna, som skrattade åt nystvindan och ville vara med och dra i garnet, såklart. Jag hann till och med bli klar.

Bygga en av de längsta tågbanorna på länge med W. Såklart ska den gå ihop på alla ställen så man kan köra runt! 😀 Tyvärr orkade han inte leka så länge med den själv och twinsen vaknade. Men den står kvar.

Dagens William:

Vi kan säg att mommo och moffa och Bambam kommer ti fammos!
Nej, det gar inte, svarar jag. Och pappa är ju allergisk mot kattre.
Men vi lämnar heim ha!
– Haha! …. jag börjar flabba åt det snabba svaret. Nä, och dessutom tror jag inte att kisse Bambam sku ork åk bil så langt.
Neee! Ha sku int våg kör 120 på motorveiji! fnissfniss

Nu äntligen sover alla barn och jag vräker i mig en massa morötter, en halv gurka och tzatzikidip. Om man har minimorätter och doppar dem i tacodip, smakar det mexikanskt. Gott!!

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. heidi permalink
  13 september, 2011 06:30

  Fantastikst att du vräker i dig av nyttigheter 🙂 och vilken tågbana! jag tycker jag är duktig när jag bygger en loop.

 2. 13 september, 2011 08:06

  Åh! Du skulle ha varit där. Det finns så många ljuvliga garner att göra så mycket härligt och värmande av att jag kommer nog nu att behöva tjänstledigt fram till min pension! 🙂 Men jag tittade mest och köpte enbart pyttepyttelite. Tyckte inte att jag nu bongade Anu Harki i Gamla Hamnen, men i våras på samma ställe satt hon och virkade blommor hos garnhuuet Priima.
  Här regnar också och jag borde jobba framför datorn, men har just upptäckt att min virkade stjärnfilt enbart har fyra uddar så nu blir det till att repa och börja om från början. Tänk att det skall vara så svårt att räkna till fem.
  Men jag har fått min frilla halsduk färdig i morse, så det så.
  Ajjo, ett hett tips, ta dig till Tammerfors till Europas största mässa som pågår den 18 -21.11. Men ta med dig en jättestor kappsäck på hjul, så du får med dig hem allt garn! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: