Hoppa till innehåll

Ute och inne

13 september, 2011

Jag tog W till dagis i morse och började plötsligt sakna världen utanför väldigt mycket. Människorna, att umgås, inte prata barn – utan jobbgrejer, studier, skola – ja allt annat än barnmat, kladd, kläder i tvätthögar och bajsblöjor. Ifjol vid den här tiden levde jag spännande – jag hade precis blivit antagen till gallringsskedet i skolan, fått veta att jag var gravid, men visste inte ännu att det var tvillingar. Och jag fick träffa nya människor, jag njöt av skolan. Det var en utmaning, som var givande. Nåt att klia de små grå med, nåt att utmana sig själv med. Så långt från trotsbarn och bebisar. Och skolmaten, den var toppen!

Nä, man får inte tänka för mycket, inte lämna bebisbubblan för ofta. Försöka ta fasta på det roliga som är nu. Som t.ex.

+ X3Ms Succémorgon, som jag alltid flinar åt. Alexander Stubbs fru säger att han borde klä sig lite mindre ungdomligt. Haha. Men han är ju ung! 43 är ingen ålder. William sa visserligen att man är gammal när man är 20. Med andra ord, jag är en dinosaurie.

+ Regnet. Det är både mysigt och inte. Det H_Ä_L_L_E_R ner. (men det är lite mörkt och lövhalkigt där ute…)

+ Succéfrulle! Nu kickstartar vi den här dan, va? 🙂

+ Top Gun kommer ut i 3D. Jee jee! (haha… hahhaaa…ahhahaha!!!)

Annons
4 kommentarer leave one →
 1. 13 september, 2011 10:54

  Konstigt..jag längtar inte alls till verkliga livet..men det kan kanske bero på att jag hann jobba i 14 år mellan barnen. Man blev liksom lite trött på det 😉

  • 13 september, 2011 11:34

   Helt förståeligt! Jag längtar inte alla dagar, men vissa stunder. Kanske för att jag, till skillnad från dig, inte har hunnit jobba så många år heltid i hela mitt liv. Det var tics och Tourette och hejsan hoppsan som ställde till det, sen blev det barnen. Fast de är guld värda, de får ta sin tid! Ibland får man längta ändå. 🙂

 2. smamma permalink
  13 september, 2011 04:22

  vet exakt vad du menar med att det är såååå skönt att ibland koppla bort och tänka och prata annat än bebis och barn 🙂

 3. 13 september, 2011 06:56

  Tycker också om att höra på X3M:s succemorgon..då i repris på lördagarna..är ju int uppe med tuppen. Dom är verkligen för roliga, och dom synckar så bra ihop..man kan såå känna hur roligt även dom har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: