Hoppa till innehåll

Rusning!

31 augusti, 2011

Hjälp, jag hinner ingenting idag! Håret är oborstat, sminket kvar ifrån igår. Twinsen gråter, fast de fått mat. Är de trötta? Det såg ut som ett kanonnedslag i köket efter att jag kokat en massa grönsaker och puréat. Isaac åt som en häst. Nu ska jag till Posten, medan den finns kvar! Den ska flytta till Västra centrum, vilket är hemskt tråkigt, för det gör att jag inte kan gå dit med vagnen. Återkommer när skrikhalsarna är tysta.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. filifjonkan permalink
    31 augusti, 2011 12:45

    Låter lite som här, fast mina twins kan ju iaf prata (ibland för mycket..) och säga vad som är fel/på tok. Här är hela lägenheten ett bombnedslag, men oj va skoj vi haft idag ändå! Skippade lunchen, åt saft o bullar istället och nektariner o yoghurt för att vara liiite nyttiga.. 😉 Fattiga riddare till efterrätt och nu har jag svängt ihop Lasagne till middag! Men kaos, ja.. Lätt..!

    • 31 augusti, 2011 01:27

      Jag tycker det låter härligt! Ja, förutom att det är kaos, men det hinner man väl reda upp mellan varven eller nåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: