Hoppa till innehåll

Söndag del 2 – nästan orange

7 augusti, 2011

Egentligen hade jag tänkt ha temat orange för det här inlägget. Det sket sig, rent ut sagt. Jag hittade andra, fina saker, som inte är orangea, så de får också hänga, med.

Idag har jag:

*  kollat på en dokumentär om Robert Gustafsson, som firade 25 år som komiker ifjol. Det är otroligt vad mycket han har gjort och hur lätt det låter när han berättar om det han gör:

Jag tar lite inspiration från vardagen, det jag hör och läser. Sen funderar jag lite, övar på miner och sätter ihop det.”

Bara sådär. Jösses. Ett ord: Geni. Folk skrattar när de ser honom. Det låter ju som jag och bloggen. *megaflabb* Okej, fast lite bättre då.

Han gillade också hans svar på frågan: Är du lika rolig privat?
– Jag brukar svara: Går läkare hem och opererar på sin fru? Går en snickare hem och börjar jobba i källaren? Tar en skomakare med sig skor hem och fixar skor, som hobby?”

Fast egentligen tror jag han drar lite skämt ändå, för att han är han.

* burit hem drygt nio liter Nan idag. Och lite välling. Och all den andra maten. Det är tungt att äta. 🙂

* märkt att Milja har ett nytt sätt att få uppmärksamhet. Hon skrikpratar – högt och gällt! William gjorde nåt sånt där också, när han var tio eller elva månader. Det hördes i hela Citymarket, var vi var.

* märkt att man inte ska handla med de orangea kundvagnarna. William ville rida på vagnen, på sidan och var nära att dra hela vagnen plus det tunga innehållet över sig. Puh. Men det gick bra. En stor VARNING till andra föräldrar – akta ungarna i vagnarna. Även när de klänger utanför.

* saknat Sverige lite grann.

* försökte pränta in ett ord, som jag hela tiden stavar eller fel. Tessellation. Samma på svenska. Jag minns aldrig om det är s:en eller l:en som ska komma först. Tellassing, tessala.., 😛 Det är i alla fall det sätt som det här mönstret upprepar sig på. Jag övar vidare. ^_^

* tröttnat på mobilbilder för ett tag. Nu blir det lite systemkamera igen.

 

 

7 kommentarer leave one →
 1. 7 augusti, 2011 07:36

  Kikar in så här på söndagskvällen och säger bara åhhh vilka härliga foton du bjuder på:-)
  Ha en skön kväll,imorgon måndag och jag drar till jobbet dag 1 efter semestern…Kram Kristina

  • 7 augusti, 2011 07:57

   Tusen tack Kristina. Den här tiden på dygnet tycks vara den jag har mest tid. De gånger man orkar. Tack detsamma. Det är en lycka att ha ett jobb (man trivs med) också, fast det kanske känns som trä ibland. Kram!

 2. 8 augusti, 2011 01:11

  Säger detsamma..vilka fina bilder. Och vilka fina sockor..i en så härlig färg 🙂

 3. 9 augusti, 2011 10:50

  Åh, den där bilden på tvillingarna (inte den första, utan den andra, under ”nämen tjena”-bilden) är ju bara för lustig! 😀 En ser så surmulen och butter ut, medan den andra ser så glad och nöjd ut! Ibland lyckas man få fram kameran i rätta ögonblicket… 😉

  • 9 augusti, 2011 09:16

   😀 Jag tog med den fast den var suddig. Blir irriterad på suddiga bilder, men sen tänkte jag, äsch, den är ju rätt bra. 😀
   Japp, det stämmer att Milja var sur!

 4. Sari permalink
  17 augusti, 2011 08:43

  Hjälp ! Vilka Underbara bilder på Tvillingarna, vilka miner:)
  Jag sparade dem och ditt löv med vattendroppar, funderar på att eventuellt sätta upp lövet på väggen, med din tillåtelse förstås. Ska också välja ut någon på Isaac och Milja.
  Det är härligt med din blogg, att få ta del av eran vardag och fest, ja, allt.

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: