Hoppa till innehåll

Söndag del 1

7 augusti, 2011

Linn funderar på om hon borde sätta sonen i dagis. Att han skulle ta skada av att vara hemma. Nej, bara om man själv inte orkar, tycker jag. Själv är jag helt slut efter en helg. Min lilla pruttkudde. Hur kan man älska någon och hur kan man bli så arg, på samma gång? Det är kanske vana eller slapphet, men jag tycker det kan vara ganska tungt att vara med alla tre. Det beror förstås på vilken helg det är och om jag är helt ensam. Jag borde inte tycka det, jag har ju liksom fått tre barn, ska vara nöjd och lycklig över det. Man ska njuta av bebistiden och blabla. Men ändå, liten lättnades suck. Över att det är söndag.

William är ingen bebis längre. Han fyller fyra om en vecka och har energi som en hel skolklass. Idag var vi på McDonald’s, bara vi två, och då var han sååå trött. Orkar inte ens äta hamburgare (?!). Tills han fick leka av sig lite i lekhuset. Det är märkligt hur mycket ny energi man får då man gör saker man tycker om.

I övrigt kan vi konstatera att vinnaren i ”101 sätt att åka ur en gameshow” säsong x, inte var värt sitt pris. En uppblåst brud med sillisar och läppar så styva att de inte rörde sig när hon pratade. Och så heter hon Jane Timglas – på riktigt (wtf liksom?). Jag slår vad om att hon lägger de där 50.000 kronorna på ett nytt boob-jobb. Eller ännu mer rumpa-i-läpparna. Sådana där personer skrämmer mig på riktigt. Och de får mig att älska min egen, olagade kropp ännu mer. Tack och lov för att man inte är fast i nåt silikonträsk! Våga vara randig, våga vara stolt över din egen kropp, som den är. Min har burit tre barn och det är jag glad över. 😀

På tal om tvprogram. Man märker hur gammal man blivit när man ser en av skådisarna från nåt man tyckte var en ungdomsserie. Sen ser man henne som 40-årig morsa i Pretty Little Liars. Håh, va tiden går!

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: