Hoppa till innehåll

Mamma du kan fara till skogen och sen tappar jag bort dig!

7 augusti, 2011
tags: , ,

Så sa W igår när han skulle sova själv. ”Allt går, om man bara vill” lärde jag mig i dagens avsnitt av Franklin.

Igår lyckades jag lägga William själv, med twinsen också! Oj va arg W var när jag gick iväg efter godnattsagan. Han ville ju med och mata twinsen såklart, han ville inte sova alls. Sen somnade Milja, så jag kunde ta Isaac på knäet och sjunga ett par sånger. Då var det tryggt att somna, med dörren lite på glänt. Då blev vi sams igen och han sa att han nog tyckte om mig. Så bra att somna som vänner.

Det firar vi med en mysig frukost i vardagsrummet och barnprogram. Happy Sunday. ^_^

20110807-080439.jpg

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: