Hoppa till innehåll

Bra!

28 juni, 2011

Idag är en bra dag! 😀

Här sparkas och viftas det vilt. Milja har hittat sina händer. Jag har kokat mig en väldigt liten, men naggande god kaffekoppp. Vi lyssnar på sommarmusik och jag har fixat med dopdetaljer. Ikväll blir det fortsättning på det temat, då jag ska fixa lite kläder/detaljer till diverse personer i familjen. 🙂

Vi hann se Vapenbröder igår. Spännande!

Det är över 20 grader, sommarsoligt och superfint väder ute. Bäst att dra ut med vagnen idag och njuta av sommaren. Men först bli det mat, igen. ^_^

Jag tackar mina barn för att de sover som de gör. Och hoppas på ännu fler bajsblöjor idag, så blir det ännu bättre. Tänk, jag hade aldrig trott att jag skulle glädja mig åt sånt. Carpe diem!

——— lite senare ——–

JA! Där kom dem efterlängtade blöjan! Nu vet man att dagen blir ännu bättre och att mina barn mår bra. Nu är jag bara sådär löjlig glad och superlycklig över mina friska, underbara ungar. Och för att livet trots allt handlar om så enkla glädjeämnen; solsken, nyduschade, friska ungar, små händer som petar på mina, små gommar som tuggar på mina händer. Musik man tycker om. Kramar. Milja som, som vanligt, ligger och håller i brorsans arm när jag matar dem. Saker som fungerar! 😀

Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå – påminner mig om Munvigas underbara spontana uppträdande på efterfesten. Teddan är så bra!

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 28 juni, 2011 10:37

    Sånt är livet verkligen..det är dom små glädjeämnena som är det. Vilket trevligt inlägg 🙂

  2. 29 juni, 2011 10:37

    Tack Hanna, för dina trevliga kommentarer! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: