Hoppa till innehåll

Så mycket man kunde ha

29 juni, 2011

En sån här vacker och solig dag borde man vara på stranden! Fast jag vet inte riktigt vad man gör där med två stycken halvsömniga tremånaderstwins. Så jag stannade inne –  det är avsevärt svalare här och twinsen sover bättre då. Dumt kanske, men vi kan ju gå ut senare när den värsta solhettan lagt sig (säger albinomamma som bränner sig när hon tänker på sol. 😀 ) Jag går helst inte så långt om jag inte vet att det finns en mikro dit jag ska – eller nåt annat alternativ att värma mjölk. Det är nackdelen med att inte amma förstås.

Igår var jag till megaköpcentret Mylly för att skaffa den ena dopklänningen och lite annat. Åh hjälp va mycket bebiskläder och andra kläder de hade på rea. Så mycket man kunde tänka sig och så mycket man klarar sig utan. 😀 Vi fyllde på sambons skjortförråd och jag hittade en somrig skjorta i citrongult och vitt, till halva priset på Vila. Den var lagom mammig och passar med vita leggings = riktigt somrigt!

Vad säger ni om årets Allsång på Skansen då? Jag tyckte det var trevligt! Det känns liksom som om sommaren börjar när allsången gör det. Nuförtiden finns det ju en uppsjö av liknande program, men det där är originalet. Jag hänger inte med varje sekund, men lyssnade på det mesta. För en gångs skull var det inte heller ”fiasko” när de bytt programledare, som Aftonbladet älskar att skriva. Och är det inte fiasko så är det ”succé”. Utslitna kvällstidningsord, som tappat lite av sin glans. 🙂

Milja och jag pratade om allsången: (och jag vet, jag låter jättelarvig, men hon gillar det! :))

httpv://www.youtube.com/watch?v=s5BHyS50ZwE

En lånad och en köpt dopklänning blev det också. Såhär ser den köpta varianten ut. Den är lite mer naturvit än bilden förtäljer.

Njut av sommarvärmen, speciellt ni som tål solen!

 

Annons
3 kommentarer leave one →
 1. 29 juni, 2011 07:11

  Jag var till Mylly idag 🙂 Och där fanns verkligen utbud på nedsatta kläder. Kom också till den slutsatsen att jag nog kunde klara mig utan det mesta, fick ändå nyporna i en blus på Lindex i passlig storlek åt mig. Din blus är jättefin och somrig och dopklänningen riktigt vacker. Vi har också dop framför oss, den 31 juli. Men före det är det konfirmation.

 2. 30 juni, 2011 11:35

  Klämt på den där klänningen jag med, men Lykke skall döpas liksom Lova i min gamla, en riktigt flickig sak ^^ Alvin hade pappas och pappas kusins då det begav sej.

  • 30 juni, 2011 08:00

   Va fint! Jag sydde Williams dopklänning, men den går i ljusblått och är lite för stor åt Isaac, så vi köpte en vit, eftersom den andra vi lånat är lite i samma stil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: