Hoppa till innehåll

Riktigt bra

20 juni, 2011

Jag har inte varit någon inbiten fan av Johan Falk, Beck-filmerna eller nån av de där deckarna. Några har det blivit, som ”Sprängaren” och sen såg jag filmen, men de har inte lämnat något bestående intryck. Förrän på senare tid. Jag är säkert bland de sista människorna som upptäcker eller återupptäcker Wallander, Van Veeteren och Beck. Och Johan Falk.

Ikväll såg vi G.S.I., Gruppen för särskilda insatser. Ruggigt bra, jag satt som klistrad vid TVn! Jag som inte skulle bli nån sån som gillar deckare. Tur att man kan ändra sig.

Det enda som förbryllade mig i början var att Mikael Tornving spelade en polis. I alla andra program jag sett honom (mest Parlamentet) skämtar han om allt, så det kändes svårt att se honom som seriöst. Men det gick. Som sagt, man vänjer sig och vänjer om sig.

Nu blir det valomerkki i den här kåken, sent omsider. Jag tror jag ska sätta på Unchained Melody med Righteous Brothers, så blir det preciiiis som gamla goda tider när man var ute i Jeppis*. Nästan i alla fall.

*) Det var den sista låten som spelades på Melody/stadshotellet, åtminstone när det var samma DJ på fredags- och lördagsnätterna.
5 kommentarer leave one →
 1. Monica permalink
  21 juni, 2011 04:06

  Har du sett Millennium-filmerna?? Rekommenderar varmt!

 2. 21 juni, 2011 08:43

  Voi skräp också..det var ju den jag sku se på igår också..sjuttons kabelnät som kastar bort en från Sverige kanalerna ibland.

  • 21 juni, 2011 05:53

   Det har hänt här också, självklart mitt i favoritprogrammen. Den kommer kanske igen snart på nån annan kanal?

 3. 22 juni, 2011 06:45

  Ojj, GSI är så bra! Liksom alla de andra svenska deckarna du radade upp. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: