Hoppa till innehåll

Inte lika mysigt

17 juni, 2011

Jag hade tänkt att det här skulle bli en sån här mysig dag:

Och det var det också, i några minuter.

Men redan från morgonen var twinsen ledsna och ville inte äta som vanligt. Jag är trött, jag har sovit för hackit och lite. Igår tömde jag hela tvättkorgen och bar allt fram och tillbaka till tvättstugan, tillsammans med William, fem maskiner. Han är jätteduktig och vill gärna hjälpa till, men jag hade inte riktigt tålamod. Igår och idag har jag hållit på med enorma klädhögar, för att få allt fixat. Men sen är det ju gjort för ett tag framåt.

Jag har gjort nya etiketter till Williams klädlådor och fyllt på lagret med rena kläder. Nu vet han själv var han ska hitta sina saker. 🙂 Jag tänker på den där boken, Kaninkostymen, där killen i familjen blev tvungen att ta en kanindräkt på sig till skolan, för alla andra kläder var otvättade, eftersom familjen fått bebis (eller var det två?).

Vad händer idag då? William hann hälla ut ett glas vatten över bord och pappar när vi åt frukost. Men det var ju bara vatten. Jag byter rena blöjor och klär till tvillingarna. Isaac gör en megabajsblöja i den rena och Milja superkräks över alltsammans; i sängen, på två kuddar och genom lakanet, på sig själv, i håret. Den där frottéplastbiten jag har där, hade självfallet krupit ihop och gömt sig och var självklart inte på rätt plats, efter att William krypit runt i sängen och det är allmänt kaos där med alla ungarna.

Suck. Jag satte ner Isaac i sittern, tvättar ytterligare två maskiner. Tar av spykläder på Milja och duschar hela barnet under kranen. Jag är hungrig igen, fast jag åt en bra frukost. Jag borde handla och dammsuga, städa och fixa mera! Just idag är jag less på det här eviga matandet och ätandet, torkandet.

Fast jag vet att det blir bättre. Jag lyssnar åter igen på amerikanska flottans flygövningar och städar lite här och där. Twinsen somnar i sina sitters och jag hinner skriva den här texten, sen ska jag äta lite, förhoppningsvis ifred. Sängen har rena lakan och solen lyser där ute.

Det blir nog en bra dag av det här också, så småningom.

Annons
One Comment leave one →
  1. 17 juni, 2011 09:34

    Det kunde gott hända här hos oss, det där med kaninkostymen. Elin har tagit saken i egna händer, för att int hamna ut för det, hon får ibland tvättdille då alla hennes kläder är otvättade, men så är hon ju också 15 år och kan gott göra det själv. Men får ändå dåligt samvete ibland över att jag int får det gjort. Hoppas ni får en riktigt bra dag och ett avkopplande och skönt veckoslut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: