Hoppa till innehåll

Flygplan, garn och barn

16 juni, 2011

Lånat från thunderbirds.airforce.com

Vid lunchtid var det ett väldig oväsen ute. Jag undrade om nån sandblästrade fasaderna intill oss eller om det var något flygplan som försökte spräng ljudvallen. Jag hade nästan rätt. Det var amerikanska luftflottan som hade en uppvisning någonstans nära. Man kunde höra (fast ljudet hänger ju inte med) och se de snabba planen göra tvära girar. Va fina de var! Men de lät inte så fint.

Jag kunde ju inte sätta ut ungarna och sova heller i det där oväsendet, men tänkte att de slutar snart. Och så var det. Sen la jag ut vagnen på balkongen. Idag gick jag ingen promenad, fast solen tittade fram så fint. Ibland vill man göra annat.

Som att njuta av färgexplosionen jag fick med posten! Ja, ni är säkert urtrötta och less på mina garn vid det här laget, Det är inte jag! Dessutom är både nyttigt och ekologiskt att sticka. Dagens favorit var rödrävsgarnet (den som jag lindat upp). Det enda som är lurigt är hur det ser ut när man stickar det. En härva räcker till ett par sockor. Just håller jag på med ett par lila också, i ett annat, ganska lätt mönster. Inspirationen är det ingen fel på. 😀

  1. Tosh Sock, Madelinetosh. Färg: Baltic
2. Merisock, Punta Yarns. Färg: SPD 370
3. Casbah Sock. Färg: Red fox

Utvecklad rödräv. Åh, det är så fint med en massa färger! Den här vill jag inte nysta ihop än! 🙂

Bebblorna har fått prova babygymmet idag. Det är egentligen på den tidigare sidan, eftersom de inte ens är tre månader än. Men snart så! Det påminde mig om att jag bör dammsuga oftare. Eller, som jag skrev på FB för ett tag sedan, rulla in ungarna i limpapper och låta dem göra jobbet. William leker ju redan sopbil med sin bil, som han sitter på, och kör bort blöjor. 🙂

Milja fattade det här direkt. Hon gillade att ligga och peta och titta på mjuka, färggranna sker med bjällror i. Isaac tyckte det var lite kul, mest boring och sen väääldigt boring!

Han är en riktigt linslus däremot. Lilla guttagubbi med sina stora, underbara ögon.

Och min underbara tjej som blir bara sötare! Hon sover precis som jag, ofta med öppen mun. Vi fångar flugor, brukade mamma skoja. 😉

När jag skulle sätta ut dem, lite senare, undrade jag om jag klädde dem för varmt. Fast det är ju bara en tröja? Det är så lurigt när solen skiner – eller inte – och sen skiner igen.

Det är förresten märkligt vad man glömmer skrik, fast man senast hörde det inatt, ända till halv två, när jag satt uppe med Milja. Sen är de bara så bedårande, de små liven, så man smälter! De gurglar, pratar och viftar. Det går ju inte att oälska dem eller låta bli att mysa med dem! 😀

Annons
6 kommentarer leave one →
 1. 16 juni, 2011 01:20

  Tröttnar då int på dina handarbetsinlägg. Beundrar varje gång dina fina garn och dina alster. 🙂

  • 16 juni, 2011 01:30

   Tack Hanna! Va bra, åtminstone en! Nej, jag vet att det finns flera som gillar garninläggen. Min mamma, kanske? 🙂

 2. 16 juni, 2011 01:47

  Hörde att de idag bara flög nån övning inför nån uppvisning i lördag?? Kan ha fel, men kanske ni får njuta av ljudet då pånytt 🙂

  • 16 juni, 2011 04:18

   Aj jaa.. Då får jag njuta av det igen. 😛 Få se om jag kan fånga nån av dem på bild? Fast man borde ha teleobjektiv, vilket jag inte har.

 3. Elli permalink
  16 juni, 2011 07:01

  Helt underbara!
  Vad fina dom är. Var stolt över vackraste små
  Underverk.
  Fint garn med..;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: