Hoppa till innehåll

Mycket idag

9 juni, 2011

Det går bra här hemma, så länge man inte själv ska gå nånstans. Som till läkare till exempel. Jag har en kontrolltid idag till neuropoli och jag tyckte allt blev krångligt på en gång! Jag skulle se till att ha bilen, föra William, komma hem, föra bebblorna till fammo&faffa under besöket, se till att få ut dem till bilen (det där med att bära två bilstolar är fortfarande på gränsen till vad jag orkar – men det går).

Sen öppnade jag bloggen i redigeringsläge och möts av ett lite förändrat, men bättre användargränssnitt. Det är inget ni läsare ser, men det gör att jag lättare kan se hur brett min inlägg blir och var bilderna hamnar. Fast lite ovant var det.

Men allt går! Jag har laddat med frukost och ska snart tanka bebblorna med mat, innan vi drar iväg mot farmor. Idag är det mycket program, födelsedagsfest bland annat! Och inte vilken födelsedag som helst – W:s farfar fyller jämt!

Ett stort grattis härliga faffa Jarmo, på din dag! Du ger oss och barnen av din tid och delar med dig av allt du kan – det är det värdefullaste som finns. Tack för att du finns i vår liv och gläder oss med allt du gör! ♥

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: