Hoppa till innehåll

Ta ihop hälen

25 maj, 2011

Man lär sig något nytt varje dag, även om man är hemma.

Idag har jag lärt mig att ta ihop hälen, så att undersidan blir kilformad istället för platt. Såhär menar jag. Den lila sockan har en vanlig hoptagning, medan den orangea har en annan. Skoj! Det där ska jag använda framöver. Jag undrar om det är just det här som ibland kallas raglanhoptagning? Det var förresten enkelt, bara man vet. Så är det ju alltid.

Dagens favorit:

Vi hade besök av J och hennes två kids. William gillade den yngre, snart ett år. Han gav kex, kramade och låtsades att ettåringen svarade. Det är väl roligare ibland med någon som är liten och som inte tar för sig lika mycket och som man lättare kan bestämma över? 😉

Dagens noja:

Åldergrupperingar.

Gränsfallet.

Dagens killsamling:

Alla mina killar fastande på bild samt stilstudie: Isaac.

William: Jag bestämmer över dig, för jag är stor! Isaac: Är du inte klok? Jag bestämmer, jag håller dig vaken om jag vill. Hah.

3 kommentarer leave one →
 1. 26 maj, 2011 06:39

 2. annepauline permalink
  26 maj, 2011 06:59

  Dina barn är charmiga alla tre men nog måste jag säga att Isaac tar priset, han ser så finurlig ut och hårfärgen…du vet…

 3. JessicaB permalink
  27 maj, 2011 07:06

  Tack för att vi fick hälsa på er, det var superskoj! Och nog är de söta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: