Hoppa till innehåll

Rastlös

12 maj, 2011

Vissa kvällar har jag känt mig otroligt rastlös, pirrig i kroppen, som när man väntar på något roligt. Jag trodde det var trötthet, men det är det inte. Det är enformigheten.

Mata, mata, mata, sova lite, mata igen, byta blöja. Skölja ur flaskorna, rapa unge, byta bajsblöja, mata, städa lite, torka damm, tvätta spytrasor, skölja flaskor. Tvätta deras kläder, hänga kläder, vika kläder. Äta nåt själv, kanske vila. När var det nu de åt igen? Vi skriver ner klockslagen, för vi skulle faktiskt inte minnas det annars. Speciellt inte på nätterna, då man är helt borta.

Det är en välsignelse att få vara hemma med sina barn, men vissa dagar känns de som en fotboja. Eller borde man säga armboja? Jag sitter och matar och tänker på vad jag ska göra när jag har båda händarna fria. Sen händer de och då är jag helt urlakad och vill göra hundra saker samtidigt. Med andra ord, jag får inte gjort det jag hade tänkt ändå, fast de sover en stund. Fast jag måste erkänna; för att vara fotbojor är dom nog väldigt söta. ^_^

Jag borde kanske döpa om om blogg till En unge på armen eller Alltid en unge vid barmen.

Annons
2 kommentarer leave one →
  1. 12 maj, 2011 02:00

    Jag skrev också upp när de åt och hur de sov ett tag..annars blev man alldeles förvirrad. Nu har det utkristalliserats nån sorts rutiner så nu är allt lättare för hjärnan..Dessutom så tar det ju sina duktiga månader innan man faktiskt lär känna de nya människor som kommit in i ens liv!!

    • 12 maj, 2011 02:27

      Ja, precis så är det! Jag känner ju inte dem än, fast de är med mig 24/7! Det känns lite mysko och lite coolt. Man hade (jag i alla fall) nån slags bild om hur det skulle bli med två, innan de föddes, men det blev det inte alls. Inte sämre, men det blev bara helt annorlunda. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: